FINAL SALE – Мин. 25% отстъпка за избрани продукти Купи сега

header

Назад във времето с Nike Premier III

Представете си това: Стоите на зеления терен и сте готови да разгърнете уменията си. Но чакайте, какво има на краката ви? Това не е просто обикновен чифт футболни обувки, а Nike Premier III Exclusive - шедьовър, създаден в сътрудничество между Nike и 11teamsports. Тези обувки не са просто обувки; те са пътуване във времето, почит към емблематичните футболни обувки Nike Air Strike от 90-те години.

Ексклузивният Nike Premier III е празник на богатото футболно наследство. С елегантния си черен дизайн, украсен от поразителния флуоресцентно зелен Swoosh, тези обувки отдават почит на една епоха на величие. Това е връщане към златната епоха на футбола, когато легенди са се подвизавали на терена и всеки мач е бил зрелище.

_

 

_

 


Nike Premier III x 11teamsports 

За тези, които познават серията Premier на Nike, тези обувки са нещо повече от модно изявление - те са символ на съвършенство. Premier III продължава наследството на комфорта, стила и изпълнението. Със своята горна част от първокласна кожа и променена шарка на шевовете, тези ботуши предлагат ненадминат комфорт и подкрепа за играчи от всички нива.

Можете да се сдобиете с ексклузивната версия на Nike Premier III само в 11teamsports

_

 

_

 


Nike Premier III x 11teamsports