SEASON PREPARATION SALE – Мин. 25% отстъпка за избрани продукти Купи сега

За нас

11teamsports

11teamsports е основан в Крайлсхайм, Германия през 2007г. С повече от 1 500 000 клиенти се позиционира в топ 3 на най-големите онлайн магазини за футбол и отборни спортове в Европа. Нашата цел е винаги да ви представяме впечатляваща гама от продукти за спорт и начин на живот чрез удобен и лесен начин за пазаруване.

Нашият екип

Нашият млад и динамичен екип се характеризира с нашата обща любов и ентусиазъм към спорта. Всеки от членовете на нашия екип е истински специалист в своята сфера и по този начин допринася за успеха на 11teamsports. Имате нужда от помощ? Тук сме за вас.

Физически магазини

Нашият футболен свят включва няколко магазина в Германия, Австрия, Швейцария и Чехия. Независимо дали просто искате да се запознаете с най-горещите иновации в света на футбола, да научите повече за мечтаните футболни обувки или дори да се сдобиете с тях, нашите магазини са мястото, което да посетите.

Онлайн магазин

Нашият онлайн магазин е тук, за да ви предостави любимите ви артикули бързо и лесно. Ако вашите артикули са в количката за пазаруване, можете удобно и лесно да завършите покупката си чрез един от нашите доставчици, предлагащи сигурно плащане и да ви бъдат изпратени директно до дома, на работа или другаде. С уникалния номер на пратката имате възможността да я проследите.

Доставка

Нашият екип за доставка работи неуморно, за да се увери, че ще получите своята поръчка възможно най-скоро. Възможно е доставените стоки да не ви подхождат или да не са това, което сте очаквали. В такъв случай имате 14 дни да ги върнете, като просто ги изпратите обратно с нашата разписка за връщане.

Обслужване на клиенти

Можете също така да се свържете с нашия компетентен екип за обслужване чрез горещата ни линия или по имейл, за да получите повече информация за своята поръчка, избор на стоки или друго.

Продуктова гама

Независимо дали търсите най-новата обувка за футбол или пълна екипировка за вашия клуб, със сигурност ще намерите точно това, което търсите сред нашите предложения. При нас имате избор от над 25 000 артикула от известни спортни брандове, започвайки от големите лидери на пазара като Adidas, Nike и Puma и стигайки до истински експерти в отборните спортове като Erima или JAKO. Ние ще ви екипираме и за времето извън футболното игрище, благодарение на нашата богата гама от стоки за бягане и свободно време, като така най-накрая ще можете да изразите своя стил и да носите любимата си марка по всяко време. В нашата секция за разпродажби има голям избор от най-добрите оферти с намалени артикули, очакващи всички ловци на изгодни цени. Приятно пазаруването!