FINAL SALE – Мин. 25% отстъпка за избрани продукти Купи сега

Най-добрите вратарски ръкавици за 2023 г.

Ако търсите най-добрите вратарски ръкавици, които да ви помогнат да спасите всеки удар, вие попаднахте на правилното място. За вратарите правилните ръкавици могат да бъдат разликата между безопасно спасяване и допуснат гол. В тази публикация ще разгледаме някои от най-добрите вратарски ръкавици на пазара и какво ги прави толкова специални. Ще прегледаме ключови характеристики като сцепление, издръжливост и комфорт, за да ви помогнем да намерите идеалния чифт, който да отговаря на вашите нужди.

Uhlsport Supergrip+ Speed Contact

uhlsport

Изпитайте перфектното сцепление с Uhlsport вратарски ръкавици! Тези ръкавици са изработени от приятна материя и са снабдени с патентована Supergrip+ латексова пяна, която, въпреки че не е от най-прилепващите на пазара, компенсира тази характеристика със своята надеждност и издръжливост. Ръкавиците са проектирани да ви осигурят оптимален захват, като същевременно гарантират комфорта на ръцете ви. Класическа обвивка с латексова лента около цялата китка и велкро закопчалка улеснява поставянето и затягането. Можем да препоръчаме Uhlsport Supergrip+ Speed Contact на всеки, който търси баланс между сцепление, издръжливост и комфорт.

Uhlsport Supergrip+ Speed Contact RC


adidas Predator Pro Hybrid

predator

Издигнете вратарските си умения на следващото ниво с adidas! Тези ръкавици имат плетен гръб със силиконови елементи High Definition Grip за прецизно хващане на топката, URG 1.0 длан с обвивка на палеца и допълнителен латекс на върховете на пръстите за по-добър захват и перфектно боравене с топката. Спасявайте със стил и увереност с adidas Predator Pro Hybrid вратарски ръкавици!

adidas Predator Pro Hybrid


Puma Future Ultimate NC

puma

Проектирани за плътно прилягане, тези ръкавици от Puma предлагат превъзходен контрол с negative fit, 3D плетен материал и 4 мм латексов слой ELITE+ DUAL GRIP върху дланта. В допълнение, удълженият еластичен маншет осигурява удобно носене без необходимост от закопчаване. Станете героя на вашия отбор с Puma FUTURE Ultimate NC!

Puma FUTURE Ultimate NC


BU1 Light NC

bu1

Марката BU1 е създадена от квалифицирани вратари с цел създаване на идеалното вратарско изживяване за всеки. Резултатът е ръкавиците BU1 Light NC. Това са едни от най-леките ръкавици на пазара, имат отлично проветряване и сцепление. Ръкавиците BU1 ще бъдат чудесен улов за всеки, който търси надеждни ръкавици на по-ниска цена от по-скъпата конкуренция.

BU1 Light NC


Надяваме се, че тази публикация ви е помогнала да изберете перфектния чифт вратарски ръкавици. Всички продукти могат да бъдат намерени в магазина 11Teamsports! Успех на терена и щастлива игра!