GEAR UP SALE - Спестете до 55% от избрани артикули -- days --:--:-- Купи сега

Най-добрите футболни обувки за широки стъпала

Уморяват ли ви тесните футболни обувки? Разбираме болката! Наличието на широки стъпала не трябва да означава компромис с комфорта или производителността. Ето защо ние съставихме списък с най-добрите футболни обувки, специално проектирани за по-широки стъпала. Пригответе се да подобрите играта си, без да жертвате комфорт или стил!

PUMA FUTURE ULTIMATEPUMA FUTURE

Знаем, че говорим за PUMA FUTURE ULTIMATE много, но е трудно да не го направим. Тези обувки привличат вниманието във футболния свят, тъй като много професионални играчи преминават към тях заради превъзходното им прилягане и комфорт. Линията PUMA FUTURE измина дълъг път и настоящият модел е един от най-добре прилягащите обувки на пазара, независимо от формата на вашия крак.
Решаващият елемент във всичко това е горната част FUZIONFIT360, която е направена от еластичен материал, който е стегнат, но удобен и осигурява едно от най-добрите усещания за боси крака.
Ако целта ви е да получите футболни обувки, които ще стоят невероятно добре, PUMA FUTURE ULTIMATE е чифтът за вас.

PUMA FUTURE ULTIMATE


adidas Predator Accuracy aPA

Проектирани за прецизност и мощност, adidas Predator Accuracy всъщност са едни от най-широките обувки, които сме опитвали тази година. Тяхната Primeknit яка и горната част HybridTouch се адаптират към формата на стъпалата ви, предлагайки плътно, но удобно прилягане. На всичкото отгоре, технологията High-Definition Grip подобрява контрола на топката, което я прави любима обувка за майсторите в полузащитата.

adidas Predator Accuracy


Nike Phantom GX EliteNikePhantomGX

Nike Phantom GX са проектирани за динамична игра, точност и изключителен комфорт дори за играчи с широки стъпала. Тяхната революционна горна част Nike Gripknit е лепкав материал, който осигурява прилягане като чорап, като същевременно гарантира страхотен контрол над топката. Със своите респонсивни тризвездни шипове, тази обувка гарантира, че можете да се представите по най-добрия начин през цялата игра.

Nike Phantom GX Elite


Mizuno Morelia Neo IIIMizunoMoreliaNeo3

Mizuno разбира какво ние, футболистите, желаем от футболните обувки и в резултат на това те са известни с това, че създават едни от най-висококачествените футболни обувки на пазара. Morelia Neo III осигурява невероятно прилягане за повечето хора, като се има предвид играчите с широки стъпала. Изработени от премиум кожа на кенгуру, те предлагат изключителна мекота и удобство за пръстите. Лекият дизайн и отличното сцепление ги правят чудесен избор за повечето играчи, независимо от позицията, на която играете.

Mizuno Morelia Neo III


Nike Premier 3Niek premier3

Nike Premier 3 са перфектни за играчи с по-широки стъпала. Разполага с горна част от премиум кожа, която създава комфорт и се оформя според формата на вашия крак, като същевременно осигурява стабилност и отличен контрол над топката. Широката кройка също допринася за допълнително място за пръстите на краката, което го прави дълготраен и надежден избор.

Nike Premier 3


New Balance Furon V7 ProNBFuronv7

New Balance Furon V7 Pro са създадени за експлозивна скорост и са проектирани за по-широко прилягане. Леката горна част отHypoknitосигурява максимален комфорт и издръжливост, като същевременно е мека и почтиимитираща кожа. Освен това дизайнът на насочените шипове подобрява сцеплението и ускорението. Като цяло, New Balance предлагат страхотна футболна обувка, която струва по-малко от конкуренцията и има невероятно представяне, като същевременно е повече от подходяща за играчи с широки крака.

New Balance Furon V7


adidas Copa MundialCopaMundial

От десетилетия adidas Copa Mundial е символ на качество и стил в света на футболните обувки. Отличаващи се с горна част от кожа на кенгуру, която се приспособява към формата на вашия крак и известната си универсална кройка, тази обувка осигурява несравнимо ниво на комфорт. Тяхната издръжливост, емблематичен език и вечен дизайн ги правят истинска класика, с фенове от цял свят, които хвалят уникалните им характеристики.

adidas Copa Mundial


Mizuno Alpha Made in JapanMizuno Alpha

Списъкът ни завършва с Mizuno Alpha, проектирани за по-широки стъпала, без компромис с производителността. Разработената синтетична горна част е невероятно тънка, придавайки на обувките страхотно усещане за боси крака. Леката конструкция и моделът на сцепление осигуряват отзивчиво и пъргаво изживяване по време на игра. Mizuno Alpha Made in Japan са най-премиум скоростните обувки на пазара, съчетаващи несравнимо представяне и комфорт.

Mizuno Alpha MIJ


adidas Copa GloroCopaGloro

adidas Copa Gloro е чудесен избор за всеки с ограничен бюджет. обувките са смека телешка кожа, което означава, че обувките ще се оформят по формата на вашия крак с времето. Този пряк конкурент на Nike Premier 3 има подобен ретро външен вид с прегъващия се език. Обувките имат наистина добро качество на изработка, предвид ниската им цена. Ако търсите бюджетни обувки, adidas Copa gloro могат да бъдат идеалният избор за вас.

adidas Copa Gloro

В заключение, намирането на правилните футболни обувки за широки стъпала е от решаващо значение за оптимално представяне и комфорт на терена. Опциите, които описахме в този списък, предлагат разнообразие от стилове, технологии и кройки, за да задоволят нуждите на всеки играч с широко стъпало. Независимо дали предпочитате класическата привлекателност на adidas Copa Mundial или футуристичния дизайн на Puma Future, има обувки, които ще ви осигурят идеалното прилягане. Разгледайте всички тях в нашия магазин и подобрете играта си! Приятна игра!