ИЗПОЛЗВАЙТЕ КОД: CYBER1: 20лв. отстъпка (покупки над 160лв.), CYBER2: 40лв. отстъпка (над 300лв.) -- days --:--:-- ВЗЕМИ ГО

Футболни подаръци за деца според възрастта – какво да купя за Коледа или рожден ден? 

Търсите ли перфектните подаръци малките футболни ентусиасти? Независимо дали е за Коледа, рожден ден или просто така, ние имаме най-добрите подаръци за футболните фенове от различни възрастови групи. В нашия магазин ще намерите набор от фантастични футболни подаръци, които ще предизвикат усмивка на лицето на всяко дете. Нека да разгледаме предложенията за всяка възрастова група: 

Футболни подаръци за деца на възраст 0-3 г. 

За най-малките футболни фенове идеалните подаръци са тези, които насърчават зараждащия им се интерес към спорта:1

Футболни обувки 

Очарователни футболни обувки, предназначени за най-малките крачета. Тези миниатюрни обувки не само ще изглеждат очарователно, но и ще ги накарат да се почувстват като бъдеща футболна суперзвезда. Размерите на обувките за деца под 3 години могат да варират от EU 17 (UK 1) до EU 28 (UK 10,5).

Детски футболни обувки

Футболни топки размер 1

Мини футболна топка (размер 1) е идеална за най-малките. Тя е лека и лесна за игра, което позволява на децата да упражняват своите умения за дриблиране и ритане по забавен и безопасен начин.

Футболни топки

Футболни фланелки

Вземете им първата футболна фланелка с логото на техния (или вашия) любим отбор. Това е сладък и запомнящ се подарък, който ще ги накара да се почувстват като част от футболния свят от ранна възраст.

Фланелки

Футболни подаръци за деца на възраст 3-9 г.

Можете да изберете от следните подаръци за тази възрастова група:2

Футболни обувки

На тази възраст футболните бутонки престават да бъдат просто естетически аксесоар и се превръщат в пълноценна част от екипировката на младия футболист. Размерите в тази възрастова група варират от 27 EU до 38 EU.

Детски Футболни обувки

Вратарски ръкавици

За амбициозните вратари, чифт вратарски ръкавици е фантастичен подарък. Това ще ги насърчи да бъдат сериозни в ролята на вратар и да практикуват своите спасявания.

Вратарски ръкавици

Футболни топки размери 2 и 3

Когато растат, футболните им топки също се променят. Размер 2 е идеален за деца до 5 години, а размер 3 до 9 години, като предлага по-добър контрол, точност и сила на ритниците.

Футболни топки

Тренировъчни конуси

Помогнете им да усъвършенстват дрибъла и ловкостта си с набор от тренировъчни конуси. Тези цветни конуси могат да се използват за създаване на забавни и предизвикателни тренировки в задния двор или в парка.

Тренировъчни конуси

Футболни подаръци за деца на възраст 9-15 г.

За по-големи деца, които вече тренират на футболния терен, са подходящи следните подаръци:3

Футболни чанти и раници

Всеки футболист, малък или голям, има нужда от стилна чанта, в която да носи ценните си футболни обувки и екипировка.

Чанти & Раници

Футболни топки размер 4

Преход към размер 4 фута топка за подобрено управление и прецизност. Това е перфектният размер за тази възрастова група и ще им помогне да развият уменията си допълнително. 

Футболни топки

Кори

Безопасността е от съществено значение. Оборудвайте ги с предпазители, за да предпазите краката им по време на игри и тренировки. Корите се предлагат в различни дизайни, така че можете да изберете любимия им цвят или екип. 

Кори

Футболни подаръци за деца над 15 години и възрастни 

За по-големи деца и тийнейджъри, които започват да се запалват по футбола, тези подаръци са идеални:4

Футболни обувки за възрастни

Когато достигнат зряла възраст, изненадайте ги с чифт висококачествени футболни обувки, които отговарят на техните нужди за стил и представяне. Подарете им най-доброто!

Футболни обувки

Футболни топки размер 5

Надградете до футболна топка в пълен размер (размер 5) за по-предизвикателни игри и по-добра подготовка за състезателни мачове.

Футболни топки

Футболни фланелки

Продължете традицията с чисто нова футболна фланелка на любимия отбор. Това е вечен подарък, който всеки футболен фен ще оцени. 

Fanshop

В заключение, намирането на перфектния подарък на футболна тема за деца и възрастни е лесно с 11teamsports. Независимо от възрастовата група, вие ще откриете богат избор от продукти, които да направят деня на всеки футболен фен специален. Така че, независимо дали е Коледа, рожден ден или друг повод, поставете усмивка на лицата им с тези фантастични футболни подаръци.