GEAR UP SALE - Спестете до 55% от избрани артикули -- days --:--:-- Купи сега
Еволюция на футболните обувки Skechers

Еволюция на футболните обувки Skechers

8. 7. 2024 1 мин. четене

Една година е доста кратък срок, за да се промени пазарът на футболни обувки. Но Skechers прави точно това. Вижте с нас първата година на Skechers в играта!

Смелото влизане: Skechers навлиза във футбола

Skechers празнува първата си година в света на футболните обувки с чисто нов пакет Evolution. Нека преминем през цялата година и да разберем как те надминаха очакванията, изумиха футболната общност, спечелиха много играчи и предефинираха съвършенството на терена.

Пазарувайте Skechers

Разтърсване на сцената: Q3 2023

Prime

Skechers шокира всички с мистериозна обувка с черен цвят. След това, без предупреждение, те пуснаха Prime Pack - първата си официална обувка. Това не бяха просто някакви обувки, а смело изявление. Подкрепата на Хари Кейн доказа, че тези обувки могат да бъдат най-добрият съюзник на футболиста.

Надграждане на успеха: Q4 2023

Trench

Skechers не спира дотук. Последва пакетът Trench Pack, вдъхновен от класическите черни обувки, известни като символ на упорита работа и решителност.

Skechers Trench Pack

Ледена прецизност: Q1 2024

Diamond ice

В началото на 2024 г. Skechers представи колекцията Diamond Ice. Това не беше просто нов цвят, а олицетворяваше скъпоценност и спокойствие под напрежение. Хладните сини тонове пресъздаваха уравновесен манталитет на терена, идеален за ситуации на високо напрежение.

Skechers Diamond Ice Pack

Приоритизиране на комфорта: Q2 2024

Laser-Comfort

Skechers определено се фокусира върху комфорта с пакета Laser-Comfort. Марката винаги е била известна с ненадминатия комфорт на обувките си, така че внасянето на невероятен комфорт в линиите им за футболни обувки е съвсем логично. Това издание гарантира, че играчите се чувстват страхотно, докато изглеждат остро.

Skechers Laser Comfort Pack

Година на иновациите: Q3 2024

evolution

Отбелязвайки една година след прекъсването на пазара, Skechers се фокусира върху създаването на движение. През новия сезон се появява разширена колекция, наречена Evolution Pack, включваща детски версии, което увеличава обхвата и търговските перспективи на марката. Става дума за нещо повече от обувки, а за изграждане на наследство.

Skechers Evolution Pack

evergreen

По същото време Skechers пусна и своя пакет Evergreen Pack. Същата усъвършенствана технология като в Evolution Pack, но в традиционния черен цвят.

Skechers Evergreen Pack

Звездни подписи

Откакто е навлязла на футболния пазар, Skechers е подписала договори с топ играчи като Хари Кейн, Александър Зинченко, Антъни Еланга, Боби Рийд, Шаная Хейлс, Риа Босе и Анук Дентън. Тези спортисти, известни със своите умения, издръжливост и високи постижения, донесоха на марката доверие и видимост. Освен това предстои скоро да бъдат обявени още играчи! Останете в крак!

Комфорт над всичко

Ключова характеристика на футболните обувки Skechers е ангажиментът им към комфорта. Тъй като играчите прекарват часове на крака, удобните обувки са от решаващо значение. Skechers са интегрирали усъвършенствани технологии и ергономичен дизайн, за да повишат производителността, като същевременно сведат до минимум умората и рисковете от травми.

Какво предстои за Skechers?

Само за една година Skechers се превърна от новак в основен играч на пазара на футболни обувки. Иновативните им дизайни, стратегическите договори и отдадеността им на комфорта ги отличиха. Продължавайки да въвеждат иновации, Skechers очевидно ще остане тук. Независимо дали сте професионален играч или играч през уикенда, следете Skechers - те тепърва започват.

Shop Skechers Boots