GEAR UP SALE - Спестете до 55% от избрани артикули -- days --:--:-- Купи сега

adidas F50 Футболни обувки 2024

1

Завръщането на легендарните обувки adidas Speed

Чакането свърши. През 2024 г. легендата се завръща. adidas F50 отново се присъединява към редиците на adidas заедно с adidas Predator. Класическият супер дует в гамата футболни обувки на adidas се събира отново. Но дали adidas F50 все още е толкова добър, колкото прословутия оригинал? Може ли "новият" да отговори на високите очаквания на феновете на високоскоростните футболни обувки и на младите играчи, които познават F50 само по репутация? Нека разберем това заедно.

adidas F50

Футболни обувки adidas F50 - Блестящата високоскоростна ера от 2010 до 2015 г.

Спомняте ли си високоскоростните обувки OG? Онези супербързи, опростени футболни обувки adidas, с които всеки искаше да играе? С олекотената синтетична горна част adizero и невероятните за онова време характеристики, adidas F50 бяха истинска промяна в играта. Всяка година adidas разширяваше границите още малко с F50 Prime (2011 г.) и F50 adizero версии 2, 3, 4 и 5, съответстващи на съответната година (2012-2015 г.). Безспорният връх и абсолютен крайъгълен камък в историята на футболните обувки беше adidas F50 adizero Crazylight от 2014 г., тежаща абсурдно леки 99 грама. Вярно е, че това беше лимитиран колекционерски експонат, който вероятно щеше да се разпадне след три мача на терена. Но суперавтомобилите не са свързани с разума и полезността; те са свързани с очарованието на това "какво е възможно". adidas F50 във всичките му варианти и цветови комбинации беше върховният вариант. Той притежаваше стила и онази специална магия на футболната обувка. След това, през 2016 г., adidas премина към X. Но това вече е история.

Футболната обувка adidas F50 се завръща - тънка, лека и елегантна в легендарни разцветки

2

Как да го кажем? Новият adidas F50 2024 е зашеметяващ с добрия стар вид и отличителните 3 ленти adidas в стил F50. Цветовата гама "F50 Fast Reborn" при първото пускане на пазара ни радва с нова интерпретация на легендарната цветова гама хамелеон, включваща блестящи лилави, бели, черни и неонови слънчевозелени акценти. Изданието на Меси "Triunfo Dorado", с което Лионел ще се качи на COPA AMERICA 2024, е ясна почит към златния F50 adizero на Меси от 2014 г. Очакваме с нетърпение всички красиви цветови комбинации и дизайни, с които с любов ще извадим от кутията на футболните обувки adidas F50, нашите любими и чудесно оптимизирани. Това ще бъде празник! 

Технически подробности за футболните обувки adidas F50 - модерни, леки и бързи

3

Връщаме нашия adidas F50 и той е по-добър от всякога. С абсолютно модерни материали и функции за намаляване на теглото, които правят високоскоростната футболна обувка adidas лека и бърза във всички ценови нива:

  • Версия ELITE (футболни обувки от професионално ниво)
  • Версия PRO (модел за полупрофесионалисти)
  • Версия LEAGUE (ценово ефективна под €100)
  • Версия CLUB (най-евтиният вариант на обувката)

Характерният външен вид се определя ясно от най-модерните футболни обувки adidas F50 ELITE с най-добрите технически характеристики и страхотни детайли. Простата формула за високоскоростните футболни обувки е "ЛЕКИ = БЪРЗИ".

Съответно характеристиките на adidas F50 за 2024 г. са:

Горна част FIBERTOUCH - изключително лека, устойчива на разкъсване и прилягаща като втора кожа
Тунелен език - изключително лек и тънък за модела с връзки, подобрява фиксирането на крака
Яка PRIMEKNIT - С компресивна форма за модела без връзки
SprintWeb - Лека 3D линейна структура на горната част за перфектен захват на топката
Sprintframe360 - Подписана подметка, супер лека с профил на FG шипове
AG Traxion Frame - Високоспециализирана подметка за изкуствена трева за поколенията трева 4G/5G

И още много други неща ви очакват в старата-нова серия футболни обувки adidas F50 speed. Вижте ги. Те са невероятно забавни, дават ви старите вибрации, но с абсолютно модерно изпълнение. 

Топмоделът Plus - adidas F50+

Новост в линията adidas High Speed е моделът Plus. adidas F50+ по същество е adidas F50 Elite с функция плюс. Освен подметката с ефектен ефект (поне при първото разкриване в контекста на пакета adidas Advancement Pack за EURO 2024 и COPA AMERICA 2024), единствената техническа разлика е елементът LIGHTSTRIKE PRO. Той е интегриран в средната част на подметката, като ви осигурява малко допълнителен енергиен тласък и пъргавина. Футболните обувки adidas F50+ се предлагат само в мъжки размери и изключително в конфигурация без връзки

Футболни обувки adidas F50 специално за жени

4

С тази тема adidas показва своя усет за тенденциите и пазарното търсене. Футболистките също играят на високо ниво и се нуждаят от перфектно пасващи високоскоростни инструменти. Разбира се, жените могат да носят всеки общ модел F50, тъй като тези обувки са проектирани да бъдат унисекс за различни форми на стъпалата. Но adidas се вслуша в отзивите на жените футболни професионалисти и пуска два специализирани женски модела в новата линия F50 за 2024 г.: топ модела за жени F50 Mid Elite и модела от среден клас adidas F50 Mid League. В техническо отношение и по отношение на дизайна моделите са 100% идентични. Те обаче са специално оптимизирани за изискванията и прилягането на женския крак - защото малките детайли правят голяма разлика: 

Средно изрязана яка - Покриване на глезените за усещане за допълнителна опора
Винаги с връзки - За прецизно регулиране и перфектно прилягане 
Подходящ за жени - С повече място за извивката и по-тясна пета 

adidas F50 Elite Mid W

adidas F50 League Mid W

adidas F50 с рециклирани материали - модерно означава устойчиво 

Като глобална спортна марка adidas има и голяма отговорност да дава пример. adidas е силно ангажирана в цялата верига на доставки и производство с множество стандарти, сътрудничества и инициативи като PRIMEGREEN или BetterCotton, за да намали екологичния отпечатък и да оформи положително и устойчиво бъдещето на индустрията за спортни облекла. Новите футболни обувки adidas F50 са част от тези усилия. В зависимост от модела те са изработени от поне 20% рециклирани материали. И това се увеличава. Това е готино. 

Conclusion: Is it Worth Buying the New adidas F50 Football Shoes? 

Нашето мнение е ясно: 2024 NEXT GENERATION на футболни обувки adidas F50 е абсолютно фантастична. Те са съчетание от традиция и иновация, ефективност и стил. Независимо дали сте професионалист или аматьор, мъж или жена играч... ако търсите инструменти за скорост за краката си, трябва сериозно да обмислите F50 като опция и определено да ги изпробвате. В противен случай ще позволите на съперника си, носещ F50, да ви изпревари. Вашето решение. В 11teamsports ще намерите всеки желан модел F50, който искате да поръчате. Като ваш абсолютен футболен специалист и партньор №1 на adidas, ние получаваме всяка една разцветка, горещите специални издания, строго лимитирани бройки и дори ексклузивни продукти. Така че ги вземете и внесете скоростта на adidas в играта си!