FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% намаление на футболни обувки & Fanshop продукти! Купи сега

Header

ADIDAS ADVANCEMENT PACK

Добре дошли в революцията на футболните обувки - новият пакет adidas Advancement Pack е тук! Създаден за спортисти, които винаги искат да са една крачка напред, този ексклузивен пакет съчетава иновации, стил и производителност на най-високо ниво. НОВО! В допълнение към Predator и Copa, adidas пуска един стар познайник и любимец на всички любители на футбола adidas - F50 се завръща и то в три версии.

adidas Advancement Pack

ADIDAS F50 ELITE LACED

f50 laced

Версията с връзки се отличава с тунелен език с компресионно прилягане - адаптивна конфигурация на езика със стратегически разположени подсилвания, които осигуряват допълнителна стабилност на стъпалото и създават по-добро прилягане и фиксиране в предната и средната част на стъпалото.

adidas F50 Elite Laced

ADIDAS F50 ELITE LACELESS

f50 laceless

Моделът без връзки включва яка, изработена от материал Primeknit, която се приспособява към формата на стъпалото на потребителя, за да осигури максимален комфорт.

adidas F50 Elite Laceless

ADIDAS PREDATOR

predator

Основният цвят на adidas Predator е син, а акцентите са червени и бели. Забележителният му език го прави абсолютен магнит за окото.

adidas Predator Elite

ADIDAS COPA

Copa

Adidas COPA е истинска класика по отношение на цветовете. Белият основен цвят е подкрепен от сини и червени акценти и допълнен от синя подметка и е идеален за първо докосване благодарение на горната част от кожа FUSIONSKIN.

adidas Copa Elite